Kategorier
Bybloggen

Vil du ha studentplass hos oss?

Er du masterstudent og jobber med by eller sted, eller kjenner noen som gjør det? By- og regionforskningsinstituttet NIBR har ledige studentplasser til høsten, og ønsker flere studenter velkommen. Vi ser etter deg som holder på med en masteroppgave hvor urbanisering, urbanitet, småby, storby, metropol, bymessige områder, regional utvikling eller lignende er en del av tematikken. […]

Er du masterstudent og jobber med by eller sted, eller kjenner noen som gjør det? By- og regionforskningsinstituttet NIBR har ledige studentplasser til høsten, og ønsker flere studenter velkommen.

Vi ser etter deg som holder på med en masteroppgave hvor urbanisering, urbanitet, småby, storby, metropol, bymessige områder, regional utvikling eller lignende er en del av tematikken.

Du jobber med Norge, India, Brasil, Sør-Afrika, Kina, Russland, Sverige eller et helt annet land. Kanskje du fokuserer på bolig, områdeløft, demokrati, helse, klima, integrering, bistand, konflikt eller planforskning hvor den urbane sammenhengen er viktig. Da bør du satse på et semester på NIBR.

NIBR holder til ved HiOAs Campus Pilestredet, sentralt i Oslo.
NIBR holder til i HiOAs Campus Pilestredet, sentralt i Oslo. Bildet er fra en av høgskolens kantiner.

Vi tilbyr

  • Fast kontorplass sentralt i Oslo
  • Deltakelse i et aktivt og anvendt forskningsmiljø som jobber både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt
  • Muligheter både til å til å legge fram egne kapittelutkast for kommentarer og innspill fra erfarne forskere på feltet og medstudenter
  • Mulighet til å delta i redaksjonen og publisere her på bybloggen

Les mer og søk om studentplass på våre nettsider

Søknadsfrist høst: 15. juni
Søknadsfrist vår: 1. desember

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.